Τα πάντα για τις εκδηλώσεις και τις διακοσμήσεις. ειδικές κατασκε ές από φελιζόλ ξύλο κλπ.Ολοκληρωμένες πηρεσίες event management και πηρεσίες διαφημιστικής από σχεδιασμό μέχρι εκτ πώσεις! Hotel animation | Cruise animation | Fasoulides | Οργάνωση εκδηλώσεων Αθήνα και Κρήτη pinterest-site-verification=fe36894a19c14b43e2227da13ca06be3
Αθήνα: +30 210 8814876 | Κρήτη: +30 2810 258703 info@fasoulides.gr

Hotel animation | Cruise animation

Ψυχαγωγικά προγράμματα για ξενοδοχεία

Οι έμπειροι animater μας μπορούν να προσφέρουν show για μικρούς και μεγάλους σε πολλές γλώσσες. Προσόν και χαρακτηριστικό των συνεργατών μας εκτός από την μεγάλη εμπειρία σε τέτοιου είδους παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι και η μεγάλη προσαρμοστικότητα που απαιτείται γενικά στον ξενοδοχειακό τομέα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό μας, μας καθιστούν ως την πιο σωστή και ολοκληρωμένη επιλογή.  

 

Τίτλος Show

Περιγραφή

Διάρκεια

Magic show

Πρόγραμμα σκηνής με ταχυδακτυλουργικά για μικρούς   και μεγάλους. Εμφανίζονται περιστέρια, εξαφανίζονται αντικείμενα κι όλα αυτά   με την συμμετοχή του κοινού .

55 λεπτά

Magic show exclusive

Εντυπωσιακό πρόγραμμα σκηνής για όλη την οικογένεια από πολύ   έμπειρο ταχυδακτυλουργό με υψηλού επιπέδου κόλπα (εμφανίσεις και εξαφανίσεις αντικειμένων και περιστεριών) , πάντα με τη συμμετοχή του κοινού.

55 λεπτά

Close up magic

Από παρέα σε παρέα ή από τραπέζι σε τραπέζι ο   ταχυδακτυλουργός μας παρουσιάζει μαγικά κόλπα με τράπουλες, νομίσματα κι άλλα   μικροαντικείμενα σε απόσταση αναπνοής από το κοινό

60 λεπτά

Circus magic Clown

Πολύ έμπειρος κλόουν που παρουσιάζει ένα πρόγραμμα   που θυμίζει τσίρκο.

50 λεπτά

Kid clown animation

Ο διασκεδαστής απασχολεί τα παιδιά με διάφορα διασκεδαστικά   παιχνίδια και χορό για ηλικίες μέχρι 9 ετών και στο τέλος μοιράζει μπαλονοκατασκευές.

60 λεπτά

Face & body painting

Θέλετε κάτι διαφορετικό? Η face painter παίρνει την παλέτα της και ζωγραφίζει παιδιά και ενήλικες στο   πρόσωπο και το σώμα. Πραγματικοί πίνακες πάνω στα σώματα!

90 λεπτά

Juggling show (1person)

Ζογκλερικά, που κόβουν την ανάσα με μονόροδο,   μπάλες, κορίνες κ.α. Το κοινό συμμετέχει ενεργά

45 λεπτά

Juggling – acrobatic show   & Greek ethnic juggling (3persons)

Εντυπωσιακό show με τρεις   ζογκλέρ-ακροβάτες με μεγάλο, ποικίλο πρόγραμμα που μπορεί να εναλλάσσεται από   βδομάδα σε εβδομάδα. Συναρπαστικό, πολύ επαγγελματικό και πλήρες showυψηλών απαιτήσεων.  

60 λεπτά

Bar tender

Δεν φτιάχνει απλώς κοκτέιλ ,δίνει παράσταση! Ο   κόσμος παραγγέλνει ποτά αλλά τελικά «χαζεύει» τον barman που   πετάει μπουκάλια στον αέρα και κάνει ζογκλερικά με τα αντικείμενα του bar. Πραγματικά   το να πίνεις ποτό γίνεται μοναδική εμπειρία…

120 λεπτά

Fire show (1-3 per)

Χορεύοντας στα bit της μουσικής   μπορείτε να απολαύσετε τον ζογκλέρ που παίζει με πυρσούς, αλυσίδες και sticks με   φωτιά !!!

3 x 10λεπτά

Dj & projector show

Συνδυάζεται τέλεια με τα παραπάνω καλύπτοντας την   εκδήλωση με μουσική και οπτικά εφέ σε προτζέκτορα.

2,5 ώρες