Αθήνα: +30 210 8814876 | Κρήτη: +30 2810 258703

Ταχυδακτυλουργοί – Ζογκλέρ

Magic clown plus (+)

€100

για παιδιά από 5 έως 100 ετών :
Εδώ ο διασκεδαστής μας, δείχνει προτίμηση στα μαγικά, χωρίς όμως να ξεχνάει τα παιχνίδια. Πρόκειται για πολύ έμπειρο κλόουν, ο οποίος δεν αφήνει ήσυχους ούτε τους μεγάλους! Κωμικό, διασκεδαστικό πρόγραμμα που θυμίζει standup show προσαρμοσμένο για παιδιά και ενήλικες. Στο τέλος του προγράμματος δίνονται δώρα στα παιδιά. Διάρκεια : Μία (1) ώρα
Ταχυδακτυλουργός

€100

για παιδιά από 7 έως… 99 ετών:
Η άλλη πλευρά της αλήθειας. Τα παιδιά μεγάλωσαν, ξέρουν να χειρίζονται υπολογιστές και κινητά, πολύ συχνά καλύτερα από τους μεγάλους! Η μαγεία όμως πάντα τα καθηλώνει. Με την βοήθεια των παιδιών, εξαφανίζονται μαντήλια, κέρματα, περιστέρια. Ο μάγος “μαντεύει” τη σκέψη,  κι όποιος δεν πιστεύει στη μαγεία γίνεται …βάτραχος! Διάρκεια : Μία (1) ώρα.
Magician 

super show

€130

για παιδιά από 7 έως… 99 ετών:
Θα νομίζετε πως είστε σε μεγάλη σάλα του LasVegas. Δεν θα θέλετε να τελειώσει. Αυτό το πρόγραμμα μαγεύει μικρούς και μεγάλους και με την βοήθεια του κοινού παρουσιάζεται μια παράσταση πραγματικά υψηλών προδιαγραφών. Περιστέρια, κουνέλια και άλλα εξαφανίζονται και εμφανίζονται μπρος στα μάτια σας. Στο τέλος του προγράμματος μοιράζονται διπλώματα στους μικρούς μάγους. Κυρίως πρόγραμμα: 30λ | διπλώματα επιπλέον 30 λεπτά.
Ζογκλέρ show 

€130

για παιδιά από 8 έως… 99 :
Ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες, που θυμίζει τσίρκο αφού περιλαμβάνονται ακροβατικά, show με κορίνες και φωτιές, λεκτικά αστεία και παιχνίδια ενηλίκων που ξεσηκώνουν το κοινό.Διάρκεια : Μία (1) ώρα.