Τα πάντα για τις εκδηλώσεις και τις διακοσμήσεις. ειδικές κατασκε ές από φελιζόλ ξύλο κλπ.Ολοκληρωμένες πηρεσίες event management και πηρεσίες διαφημιστικής από σχεδιασμό μέχρι εκτ πώσεις! Σχολικές εκδηλώσεις | Fasoulides | Οργάνωση εκδηλώσεων Αθήνα και Κρήτη pinterest-site-verification=fe36894a19c14b43e2227da13ca06be3
Αθήνα: +30 210 8814876 | Κρήτη: +30 2810 258703 info@fasoulides.gr

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

DISC JOCKEY

Πλήρης επαγγελματική ηχητική κάλυψη με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που μαζί με την εμπειρία του dj διασφαλίζεται το τέλειο αποτέλεσμα για την εκδήλωσή σας.


Κόστος: από 180€

MAGIC CLOWN

για παιδιά από 4 έως 9 ετών

Σ’ αυτές τις ηλικίες τα παιδιά έχουν εξοικειωθεί με το πρόγραμμα του απλού κλόουν και ζητούν κάτι διαφορετικό. Ο magic clown μοιράζει τον χρόνο του σε παιχνίδια για μεγαλύτερα παιδιά και …μαγικά φυσικά. Αν υπάρχει χρόνος φτιάχνει μπαλονοκατασκευές σε όλα τα παιδιά. Διασκεδαστικό και εντυπωσιακό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.


Προτεινόμενη διάρκεια: Μία (1) έως μιάμιση (1,5) ώρα. | Κόστος: από 90€

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

για παιδιά από 5 ετών και άνω για λίγα παιδιά έως 20.

Εκπαιδευμένος κατάλληλα ηθοποιός-παιδαγωγός απασχολεί τα παιδιά με γνώμονα το θέατρο. Το πρόγραμμα αυτό προτείνεται κυρίως για μέχρι 30 παιδιά όμοιας ηλικίας.


Κόστος: από 80€

MAGIC CLOWN PLUS

για παιδιά από 5 έως 10 ετών

Εδώ ο διασκεδαστής μας, δείχνει προτίμηση στα μαγικά, χωρίς όμως να ξεχνάει τα παιχνίδια. Πρόκειται για πολύ έμπειρο κλόουν, ο οποίος δεν αφήνει ήσυχους ούτε τους μεγάλους!


Διάρκεια: Μία (1) ώρα | Κόστος: από 120€

δείτε video

TΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ

για παιδιά από 7 έως… 99 ετών

Η άλλη πλευρά της αλήθειας. Τα παιδιά μεγάλωσαν, ξέρουν να χειρίζονται υπολογιστές και κινητά, πολύ συχνά καλύτερα από τους μεγάλους! Η μαγεία όμως πάντα τα καθηλώνει. Με την βοήθεια των παιδιών, εξαφανίζονται μαντήλια, κέρματα, περιστέρια. Ο μάγος «μαντεύει» τη σκέψη, κι όποιος δεν πιστεύει στη μαγεία γίνεται …βάτραχος!


Διάρκεια: Mία (1) ώρα | Κόστος: από 110€

ΖΟΓΚΛΕΡ SHOW

για παιδιά από 8 έως… 99

Ενα καταπληκτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες, που θυμίζει τσίρκο αφου περιλαμβάνονται ακροβατικά, show με κορίνες και φωτιές, λεκτικά αστεία και παιχνίδια ενηλίκων που ξεσηκώνουν το κοινο.


Διάρκεια: Μία (1) ώρα. | Κόστος: από 100€

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

για παιδιά από 6 έως… 99

Η μόνη “σκιά” που επιτρέπεται στη φωτεινή σας εκδήλωση, είναι αυτή του θεάτρου σκιών και οι ικανοί καραγκιοζοπαίχτες μας υπόσχονται να σας ταξιδέψουν στο κόσμο του.


Διάρκεια : Μία (1) ώρα. | Κόστος: από 190€

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ