Τα πάντα για τις εκδηλώσεις και τις διακοσμήσεις. ειδικές κατασκε ές από φελιζόλ ξύλο κλπ.Ολοκληρωμένες πηρεσίες event management και πηρεσίες διαφημιστικής από σχεδιασμό μέχρι εκτ πώσεις! Ποιοι είμαστε | Fasoulides | Οργάνωση εκδηλώσεων Αθήνα και Κρήτη pinterest-site-verification=fe36894a19c14b43e2227da13ca06be3
Αθήνα: +30 210 8814876 | Κρήτη: +30 2810 258703 info@fasoulides.gr

Ποιοι είναι οι Φασουλήδες

Η εταιρεία μας είναι μια έμπειρη ομάδα που αποτελείται από καλλιτέχνες – διασκεδαστές, σκηνογράφους – διακοσμητές, ηχολήπτες κ.α. που δραστηριοποιείται στον ευρύ χώρο των εκδηλώσεων με στόχο την ψυχαγωγία όλων όσοι είναι ή αισθάνονται παιδιά.

Από το 2000 στην Αττική και από το 2009 και στο Ηράκλειο Κρήτης, η ομάδα μας οργανώνει με επιτυχία βαπτίσεις και γάμους, παιδικά πάρτι, εκδηλώσεις σε δήμους, ξενοδοχεία, σχολεία και εταιρίες καθώς επίσης αναλαμβάνει την καλλιτεχνική προώθηση προϊόντων.

Από 1 έτους ως 100 και από 1 άτομο έως 1000

Η σωστή επικοινωνία με το πελάτη και η καλή οργάνωση, σε συνδυασμό με την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, είναι τα συστατικά μιας επιτυχημένης εκδήλωσης. Έτσι έχουμε χαράξει μια επιτυχημένη πορεία και αριθμούμε στους πελάτες μας μεγάλες εταιρίες, δήμους και οργανισμούς (βλ. κατηγορία Πελάτες).

Για εμάς κάθε εκδήλωση είναι μοναδική. Με φρέσκες ιδέες, και πάρα πολύ κέφι, κάνουμε την εμπειρία μας πράξη οργανώνοντας αξέχαστες γιορτές, ικανοποιώντας τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων. Βάζουμε τα δυνατά μας γιατί ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε με ένα απλώς καλό αποτέλεσμα.

Είτε λοιπόν θέλετε να οργανώσετε την εταιρική σας εκδήλωση τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας, ή ακόμα και το πάρτυ της ζωής σας, καθίστε αναπαυτικά και αφήστε μας να αναλάβουμε τα πάντα ενώ εσείς απλά διασκεδάζετε!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ