Προφίλ

Ποιοι είναι οι Φασουλήδες

Οργάνωση εκδηλώσεων με φρέσκες ιδέες, πολύ κέφι και εμπειρία χρόνων!

Από 1 έτους ως 100 και από 1 άτομο έως 1000!

Η εταιρεία μας είναι μια έμπειρη ομάδα που αποτελείται από καλλιτέχνες – διασκεδαστές, σκηνογράφους – διακοσμητές, ηχολήπτες κ.α. που δραστηριοποιείται στον ευρύ χώρο των εκδηλώσεων με στόχο την ψυχαγωγία όλων όσοι είναι ή αισθάνονται παιδιά.

Από το 2000 στην Αττική και από το 2009 και στο Ηράκλειο Κρήτης, η ομάδα μας οργανώνει με επιτυχία βαπτίσεις και γάμους, παιδικά πάρτι, εκδηλώσεις σε δήμους, ξενοδοχεία, σχολεία και εταιρίες καθώς επίσης αναλαμβάνει την καλλιτεχνική προώθηση προϊόντων.

Η σωστή επικοινωνία με το πελάτη και η καλή οργάνωση, σε συνδυασμό με την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών, είναι τα συστατικά μιας επιτυχημένης εκδήλωσης. Έτσι έχουμε χαράξει μια επιτυχημένη πορεία και αριθμούμε στους πελάτες μας μεγάλες εταιρίες, δήμους και οργανισμούς (βλ. κατηγορία Πελάτες).

Για εμάς κάθε εκδήλωση είναι μοναδική. Με φρέσκες ιδέες, και πάρα πολύ κέφι, κάνουμε την εμπειρία μας πράξη οργανώνοντας αξέχαστες γιορτές, ικανοποιώντας τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων. Βάζουμε τα δυνατά μας γιατί ποτέ δεν συμβιβαζόμαστε με ένα απλώς καλό αποτέλεσμα.

Είτε λοιπόν θέλετε να οργανώσετε την εταιρική σας εκδήλωση τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας, ή ακόμα και το πάρτυ της ζωής σας, καθίστε αναπαυτικά και αφήστε μας να αναλάβουμε τα πάντα ενώ εσείς απλά διασκεδάζετε!