Τα πάντα για τις εκδηλώσεις και τις διακοσμήσεις. ειδικές κατασκε ές από φελιζόλ ξύλο κλπ.Ολοκληρωμένες πηρεσίες event management και πηρεσίες διαφημιστικής από σχεδιασμό μέχρι εκτ πώσεις! Balloon Exclusive | Fasoulides | Οργάνωση εκδηλώσεων Αθήνα και Κρήτη pinterest-site-verification=fe36894a19c14b43e2227da13ca06be3
Αθήνα: +30 210 8814876 | Κρήτη: +30 2810 258703 info@fasoulides.gr

BALLOON EXCLUSIVE

Διακόσμηση με μπαλόνια σε Αττική και Κρήτη.

Μπαλόνια για βάπτιση, Μπαλόνια για γάμο και promotion. Από κάτι πολύ απλό μέχρι υπερκατασκευές μεγάλων διαστάσεων. Πρωτότυπα σχέδια με μπαλόνια που ούτε τα φαντάζεστε!!!

Τα μπαλόνια είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή για τη διακόσμηση όλων των εκδηλώσεων. Επιλέξτε αψίδες, κολώνες , οργανικές κατακευές με μπαλόνια ή και εφάνταστα μπουκέτα .’Ενα από τα πλεονεκτήματα της διακόσμησης με μπαλόνια είναι ότι μπορούν να προσαρμοστούν τα χρώματα και τα σχέδια στο θέμα της εκδήλωσης, όπως για παράδειγμα σε θέματα :Frozen, mickey, ζωάκια της ζούγκλας, κύκνος, αερόστατο, μπαλαρίνα , πειρατές, πριγκίπισες και άλλα.

Επίσης στον τομέα των εταιρικών διακοσμήσεων οι επιλογές είναι απαιριόριστες αφού μπορούμε να έχουμε από λογοτύπηση μέχρι και ομοίομα προιόντος.

δείτε τις ενότητες, πάρτε ιδέες ,ζητήστε κι άλλες ή στείλτε μας την επιθυμία σας.  

μπαλόνια για πάρτυ

coca cola

Μπαλόνια για promotion

μπαλόνια για Βάπτιση Γάμο

Μπαλόνια για Εγκαίνια

Μπαλόνια για Χριστούγεννα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ