Τα πάντα για τις εκδηλώσεις και τις διακοσμήσεις. ειδικές κατασκε ές από φελιζόλ ξύλο κλπ.Ολοκληρωμένες πηρεσίες event management και πηρεσίες διαφημιστικής από σχεδιασμό μέχρι εκτ πώσεις! Hotel & Cruise Animation | Fasoulides | Οργάνωση εκδηλώσεων Αθήνα και Κρήτη pinterest-site-verification=fe36894a19c14b43e2227da13ca06be3
Αθήνα: +30 210 8814876 | Κρήτη: +30 2810 258703 info@fasoulides.gr

HOTEL - CRUISE SERVICES

Επιλέξετε παραστάσεις και υπηρεσίες ώστε να διαμορφώσετε για το ξενοδοχείο σας ένα πλήρες πρόγραμμα διασκέδασης για τους επισκέπτες σας.  

Magic show :Πρόγραμμα σκηνής με ταχυδακτυλουργικά για μικρούς και μεγάλους. Εμφανίζονται περιστέρια, εξαφανίζονται αντικείμενα κι όλα αυτά με την συμμετοχή του κοινού.

Fassoolis Comedy and magic: Πολύ έμπειρος διασκεδαστής που παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που θυμίζει κλόουν τσίρκου ή stand up comedy. Παιχνίδια και comedy magic για ΟΛΕΣ τις ηλικίες.

Kid clown animation: Ο διασκεδαστής απασχολεί τα παιδιά με διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια και χορό για ηλικίες μέχρι 9 ετών και στο τέλος μοιράζει μπαλονοκατασκευές.

Face & body painting: Θέλετε κάτι διαφορετικό? Η face painter παίρνει την παλέτα της και ζωγραφίζει παιδιά και ενήλικες στο πρόσωπο και το σώμα. Πραγματικοί πίνακες πάνω στα σώματα!

Juggling show & acrobatics: Ζογκλερικά και ακροβατικά που κόβουν την ανάσα με μονόροδο, μπάλες, κορίνες κ.α. Το κοινό συμμετέχει ενεργά σε ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες .

Μαριονέτες: Ελληνικοί μύθοι «παιγμένοι» σε κουκλοθέατρο με σκηνικά κ.λ.π. Παρουσιάζεται σε 3 γλώσσες. (Ρώσικα, Ελληνικά, Αγγλικά)

Fire show (1-3 artists) : Χορεύοντας στα bit της μουσικής μπορείτε να απολαύσετε τον ζογκλέρ που παίζει με πυρσούς, αλυσίδες και sticks με φωτιά !!!

Bar tender: Δεν φτιάχνει απλώς κοκτέιλ ,δίνει παράσταση! Ο κόσμος παραγγέλνει ποτά αλλά τελικά «χαζεύει» τον barman που πετάει μπουκάλια στον αέρα και κάνει ζογκλερικά με τα αντικείμενα του bar. Πραγματικά το να πίνεις το ποτό σου γίνεται μοναδική εμπειρία…

Dj & projector show: Καλύπτουμε κάθε είδους εκδήλωση ή ακόμα συνδυάζεται τέλεια με τα παραπάνω.

Μπαλόνια για γάμο | Valentine’s Day | Surprise | Anniversary

Μπαλόνια για γάμο | Valentine’s Day | Surprise | Anniversary

Διακόσμηση με μπαλόνια σε Κρήτη και Αττική για βάπτιση, γάμο, βιτρίνα, ή διακόσμηση εγκαινίων, promotion κ.α * Μερικές από τις φωτογραφίες «ανήκουν» σε εκπαιδευτές και συνεργάτες μας.

Φουσκωτά παιχνίδια (ενοικίαση Κρήτη)

Φουσκωτά παιχνίδια (ενοικίαση Κρήτη)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απογειωθεί μία εκδήλωση. Ένας από αυτούς είναι χοροπηδώντας σε ένα φουσκωτό!! Τραμπολίνο, κάστρα, τσουλήθρες ή ότι άλλο θέλετε στη διάθεσή σας για μια εκδήλωση όπου τα παιδιά θα χαρούν με την καρδιά τους. Νοικιάστε όσα φουσκωτά χρειάζεστε και...

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ

 

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΛΜΥΡΑ - ΓΛΥΚΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ