Αθήνα: +30 210 8814876 | Κρήτη: +30 2810 258703

Οργανώστε την αποκριάτικη εκδήλωσή σας με τους Φασουλήδες. Συνδυάστε υπηρεσίες και κερδίστε εκπτώσεις.

DISC JOCKEY :
Πλήρης επαγγελματική ηχητική κάλυψη με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που μαζί με την εμπειρία του dj διασφαλίζεται το τέλειο αποτέλεσμα για την εκδήλωσή σας.
Κόστος : από 130€

MAGIC CLOWN :
για παιδιά από 4 έως 9 ετών : Σ” αυτές τις ηλικίες τα παιδιά έχουν εξοικειωθεί με το πρόγραμμα του απλού κλόουν και ζητούν κάτι διαφορετικό. Ο magic clown μοιράζει τον χρόνο του σε παιχνίδια για μεγαλύτερα παιδιά και…μαγικά φυσικά.Αν υπάρχει χρόνος φτιάχνει μπαλονοκατασκευές σε όλα τα παιδιά. Διασκεδαστικό και εντυπωσιακό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.
Προτεινόμενη διάρκεια : Μία (1) έως μιάμιση (1,5) ώρα.
Κόστος : από 70€

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :
για παιδιά από 5 ετών και άνω : Εκπαιδευμένος κατάλληλα ηθοποιός-παιδαγωγός απασχολεί τα παιδιά με γνώμονα το θέατρο. Το πρόγραμμα αυτό προτείνεται κυρίως για μέχρι 30 παιδιά όμοιας ηλικίας. 
Κόστος : από 80€

MAGIC CLOWN PLUS :για παιδιά από 5 έως 10 ετών : Εδώ ο διασκεδαστής μας, δείχνει προτίμηση στα μαγικά, χωρίς όμως να ξεχνάει τα παιχνίδια. Πρόκειται για πολύ έμπειρο κλόουν, ο οποίος δεν αφήνει ήσυχους ούτε τους μεγάλους!

Διάρκεια : Μία (1) ώρα. | Κόστος: από 120€ –> wach a video

TΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ :
για παιδιά από 7 έως… 99 ετών: Η άλλη πλευρά της αλήθειας. Τα παιδιά μεγάλωσαν, ξέρουν να χειρίζονται υπολογιστές και κινητά, πολύ συχνά καλύτερα από τους μεγάλους! Η μαγεία όμως πάντα τα καθηλώνει. Με την βοήθεια των παιδιών, εξαφανίζονται μαντήλια, κέρματα, περιστέρια. Ο μάγος «μαντεύει» τη σκέψη, κι όποιος δεν πιστεύει στη μαγεία γίνεται …βάτραχος!

Διάρκεια : Μία (1) ώρα. | Κόστος: από 110€

ΖΟΓΚΛΕΡ SHOW:
για παιδιά από 8 έως… 99 : Ενα καταπληκτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες, που θυμίζει τσίρκο αφου περιλαμβάνονται ακροβατικά, show με κορίνες και φωτιές, λεκτικά αστεία και παιχνίδια ενηλίκων που ξεσηκώνουν το κοινο.
Διάρκεια : Μία (1) ώρα. | Κόστος: από 100€

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ :
για παιδιά από 6 έως… 99: Η μόνη ‘‘σκιά’’ που επιτρέπεται στη φωτεινή σας εκδήλωση, είναι αυτή του θεάτρου σκιών και οι ικανοί καραγκιοζοπαίχτες μας υπόσχονται να σας ταξιδέψουν στο κόσμο του.
Διάρκεια : Μία (1) ώρα. | Κόστος: από 190€